Contacte utile

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI ARAD
Tel: 0040-257-281850
E-mail: pma@primariaarad.ro
Formular de contact OnLine

Pentru adresarea de sesizări, reclamaţii, vă rugăm să folosiţi formularul de contact destinat pentru acest lucru (Formularul de contact OnLine), astfel adresa d-voastră va fi înregistrată şi i se va da curs.
Folosirea în mod direct a acestei adrese de E-mail, pentru depunerea unor sesizări, reclamaţii, petiţii, etc. nu va fi luată în considerare dacă în conţinutul E-mail-ului nu se precizează exact datele de identificare ale adresantului (Nume, Prenume, Adresă, Telefon, etc.)

POLIȚIA LOCALĂ ARAD
Telefon dispecerat: 0257.939
Telefon Sediul central: 0357.445.937 , 0357.445.938
E-mail: secretariat@politialocalaarad.ro

ILUMINAT STRADAL
Problemele semnalate la instalațiile de iluminat stradal se vor trimite către responsabilul pe zonă pe e-mail.
E-mail: glavagill@elba-com.ro

ENEL
Problemele semnalate în furnizarea energiei electrice la consumatorii casnici se vor comunica telefonic prin dispeceratul ENEL TEL. În vederea preluării sesizărilor este nevoie de Cod client sau Cod EnelTel (disponibil în contractul de furnizare a energiei electrice)
Telefon: 0257.205.921

COMPANIA DE APĂ
Sesizările privind furnizarea apei potabile se vor adresa telefonic prin dispeceratul Apă Municipiul Arad.
Telefon: 0257.234.883

RETIM
Problemele semnalate în serviciile de salubrizare la consumatorii casnici se vor comunica telefonic prin Call Center RETIM Ecologic Service. În vederea preluării sesizărilor este nevoie de Cod client (disponibil în contractul de prestare a serviciului de salubrizare)
Telefon: 0374.885.692
E-mail: contact@retim.ro

RCS & RDS
Problemele semnalate în furnizarea serviciilor Digi TV Cablu, Digi Net, Digi Net Mobil, Digi Tel, Digi TV Satelit se vor transmite telefonic prin Call Center RCS & RDS. În vederea preluării sesizărilor dacă sunați de pe un număr diferit de cel înregistrat în contractul încheiat cu RCS & RDS este nevoie de Cod client (disponibil în PV instalare serviciu sau număr contract de furnizare servicii).
Telefon: 0357.400.401

ADĂPOSTUL CÂINI COMUNITARI
Problemele câinilor liberi, fără însoțitor aflați pe domeniul public sau a cadavrelor de animale aflate pe domeniu public se vor adresa telefonic prin dispeceratul Adăpost Căini Comunitari.
Telefon: 0257.214.211